Agenda

Reguliere activiteiten

Elke maandagochtend (uitzondering schoolvakanties) geef ik bij kombino Care Kinderopvang in Hoogerheide van 10.00-11.00 uur voor de peuters kaboutergym, dit is een combinatie van gym oefeningen, dans en kinderyoga. Dit is ook voor kinderen buiten de kinderopvang te volgen. Zie voor meer informatie op hun website; www.kombinocare.nl

Een keer in de twee weken, op een donderdag, geef ik kinderyoga in het Lucashof in Hoogerheide, van 15.30uur – 16.30uur. Dit is voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De investering hiervoor is €10,= per keer. Het is ook mogelijk om een 10-rittenkaart af te nemen, voor €90,=. Je krijgt hier bij dus 1 les gratis. Een proefles is €5,=

Schilder en Teken cursussen voor kinderen vanaf 10 jaar!

Iedere maandag van 18.00uur tot 19.00uur is er een teken atelier op locatie bij Ambrozijn.

IMG_8838  IMG_8836

Tijdens deze cursus ontdekken we verschillende materialen en technieken van meerdere kunstenaars zoals Hundertwasser, Kadinsky etc. Je hoeft geen tekenervaring te hebben, het gaat om het plezier en ontspanning. Er ontstaat altijd iets moois! Immers ieder kind is een kunstenaar! De cursus start met minimaal drie deelnemers. Er word gewerkt in kleine groepjes dus het maximale aantal deelnemers is 6. De investering voor deze cursus bedragen €15,= per kind, per keer inclusief materialen en drinken met lekkers. Het is ook mogelijk een 10-rittenkaart af te nemen voor €135,= Je krijgt dan dus 1 les gratis.

Voor Volwassenen start er op 23 september a.s. een Chakra cursus intuïtief tekenen en schilderen met als thema Jouw innerlijke weg. 

IMG_9948 IMG_7810 IMG_8261

Tijdens deze cursus komen we acht keer bij elkaar op een zaterdagochtend, ongeveer 1x per maand. De volgende zaterdagen staan ervoor gepland; 23 september, 14 oktober, 4 november, 16 december, 13 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april. De cursus start om 10.00 uur en duurt tot en met 16.30 uur. De investering voor deze cursus is €122,= per persoon, per keer. Dit is inclusief lunch in de betreffende chakra kleur, drinken, lekkers en alle materialen. Er is maximaal plaats voor 8 personen en de cursus gaat door met minimaal 4 personen.

In de acht keer dat we samen komen, behandelen we per keer een chakra. Chakra’s zijn de energie poorten van ons lichaam en hebben ieder hun eigen kleur, beweging en functie. Sommige ervaren we makkelijk anderen leren we kennen. Door met de kleuren en bewegingen van de chakra’s aan de slag te gaan, geeft dat verdieping aan ons zelf en aan onze innerlijke weg.

Tijdens het tekenen en schilderen gebruiken we verschillende materialen. Je hoeft geen teken ervaring te hebben of creatief te zijn. Door ontspannen in het nu bezig te zijn, ontstaat er altijd iets moois. Wil je je creativiteit weer laten stromen? gun je zelf dan dit mooie cadeau!

Je kan je opgeven voor bovenstaande cursussen via edith.kools@kpnmail.nl of via 06-41133148. Nadere informatie volgt bij inschrijving.

Ik zie je graag op 1 van deze cursussen of workshops, tot dan?! Ik kijk er al naar uit.

Luister en volg je Hart
Ga staan en geloof in je eigen kracht
Leef en creëer je dromen
Dan weet ik zeker dat ze uit zullen komen!
Lieve mensen, maak van 2016 een mooi nieuw jaar!
 
IMG_2354IMG_7496
 

Leef en creëer je eigen droom!

 

*Einde activiteiten*