Agenda

 

Reguliere activiteiten

Vanaf 11 januari 2016 geef ik elke maandagmiddag (uitzondering van schoolvakanties) op basisschool Marco Polo kinderyoga en teken workshops van half vier tot en met kwart voor vijf/vijf uur. Ook kinderen die niet op de Marco Polo zitten, zijn van harte welkom om mee te doen. Het is mogelijk om de workshops wekelijks of incidenteel te volgen, bijvoorbeeld om de week of 1 keer in de maand. Er is nu voor de eerste vier weken een kennismakingsaanbieding! Informeer er naar. Voel je vrij om een keer te komen kijken of om mee te doen. Ik kijk al naar je uit!

Elke maandagochtend (uitzondering schoolvakanties) geef ik bij kombino Care Kinderopvang in Hoogerheide van 10.00-11.00 uur voor de peuters kaboutergym, dit is een combinatie van gym oefeningen, dans en kinderyoga. Dit is ook voor kinderen buiten de kinderopvang te volgen. Zie voor meer informatie op hun website; www.kombinocare.nl

Elke vrijdag middag geef ik bij Sportvereniging Genie (turnen en dans), combi dans/gym van 15.30 uur – 16.15 uur (drie jarigen) en van 16.15 uur – 17.00 uur (vier en vijf jarigen). De lessen vinden plaats in het gymzaaltje naast basisschool de Borghoek in Bergen op Zoom. Zie voor meer informatie over deze lessen op de website van Genie; www.genie-bergenopzoom.nl

 

Schilder en Teken cursussen voor volwassenen en kinderen!

Vanaf woensdagmiddag 14 oktober a.s. start 1 keer per maand het Kunstzinnig tekenatelier voor kinderen met als thema KUNSTENAARS!

IMG_8838  IMG_8836

De cursus start om 13.30 uur en duurt tot en met 16.00 uur. De cursus wordt gegeven op de volgende data: 14 oktober, 18 november, 27 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei en 22 juni. Tijdens deze cursus ontdekken we verschillende materialen en technieken van meerdere kunstenaars zoals Hundertwasser, Kadinsky etc. Je hoeft geen tekenervaring te hebben, het gaat om het plezier en ontspanning. Er ontstaat altijd iets moois! Immers ieder kind is een kunstenaar! Tussendoor zal er iets te drinken en lekkers zijn. De cursus start met minimaal drie deelnemers. Er wordt gewerkt in kleine groepjes en het maximale aantal deelnemers is 6. De kosten voor deze cursus bedragen €15,= per kind per keer inclusief materialen en drinken met lekkers. Je kan je per keer inschrijven.

Er is tevens een Kunstzinnig atelier voor Volwassenen met het thema KUNSTENAARS. Deze cursus start op 10 oktober a.s. om 14.30 uur. Voor deze cursus heb ik de volgende acht zaterdag middagen gepland: 12 december, 16 januari, 20 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei, 11 juni en 2 juli. De kosten voor deze cursus bedragen €25,= per persoon, per keer. Dit is inclusief materialen, iets te drinken en lekkers en informatie over de betreffende kunstenaar. De cursus duurt tot ongeveer 17.00/17.30 uur. De cursus gaat door met minimaal drie deelnemers. Je kan per keer inschrijven. Zaterdag 20 februari a.s. staat kunstenaar Miro centraal.

Voor Volwassenen die meer verdieping willen, start er op 10 oktober a.s. een Chakra cursus intuïtief tekenen en schilderen met als thema Jouw innerlijke weg. 

IMG_9948 IMG_7810 IMG_8261

Tijdens deze cursus komen we acht keer bij elkaar op een zaterdagochtend, ongeveer 1x per maand. De volgende zaterdagen staan ervoor gepland; 10 oktober, 21 november, 12 december, 20 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei, 11 juni en 2 juli (er is 1 reserve data, in onderling overleg zullen we samen bepalen welke afvalt). De cursus start om 09.30 uur en duurt tot en met 14.00 uur. We sluiten de cursus af met een eigengemaakte soep in de betreffende chakra kleur. De cursus kost €30,= per keer, per persoon en inclusief de soep, iets te drinken en lekkers en alle materialen. Er is maximaal plaats voor 6 personen en de cursus gaat door met minimaal drie personen.

In de acht keer dat we samen komen, behandelen we per keer een chakra. Chakra’s zijn de energie poorten van ons lichaam en hebben ieder hun eigen kleur, beweging en opdracht/functie. Sommige ervaren we makkelijk anderen leren we kennen. Door met de kleuren en bewegingen van de chakra’s aan de slag te gaan, geeft dat verdieping aan ons zelf en aan onze weg.

Tijdens het tekenen en schilderen gebruiken we verschillende materialen. Je hoeft geen teken ervaring te hebben. Door ontspannen in het nu bezig te zijn, ontstaat er altijd iets moois. Wil je je creativiteit weer laten stromen? gun je zelf dan dit cadeautje!

Je kan je opgeven voor bovenstaande cursussen via edith@ambrozijn-boz.nl of via 06-41133148. Nadere informatie volgt bij inschrijving.

Ik zie je graag op 1 van deze cursussen of workshops, tot dan?! Ik kijk er al naar uit.

 

 

 

Luister en volg je Hart
Ga staan en geloof in je eigen kracht
Leef en creëer je dromen
Dan weet ik zeker dat ze uit zullen komen!
Lieve mensen, maak van 2016 een mooi nieuw jaar!
 
IMG_2354IMG_7496
 

 

 

 

 

Leef en creëer je eigen droom!

 

 

*Einde activiteiten*