Ambrozijn

 

IMG_5348

 

Ambrozijn is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Ambrozijn betekent een goddelijk drankje wat onsterfelijk maakt. Een vriendin van mij, Paula Stoop, had een bedrijf in Roosendaal met dezelfde naam. Ik ben bij haar mijn eerste creatieve workshops gaan volgen en Paula werd een vriendin. Ik heb destijds voor het eerst in mijn leven bewust voor deze workshops gekozen omdat het mij verder hielp ondanks dat er mensen waren uit mijn omgeving die het onzin vonden of er niet achter stonden. Ik ben zo blij dat ik toen bewust voor mezelf heb gekozen want dat was het begin van een groei die nooit meer op zal houden.

Wat ik bij Paula destijds heb geleerd, kwam laatst in mijn creatieve opleiding bij De Toverboom weer terug en toen wist ik het cirkeltje is rond…mijn tijd is daar om mijn droom, een eigen bedrijf te starten, uit te laten komen.

Inmiddels is mijn vriendin helaas overleden aan borstkanker. Tijdens een workshop die ik destijds bij haar volgde, kreeg ik van haar een flesje met daarin een drankje en een kaartje eraan, waarop stond: “Ambrozijn”, latijn voor een godendrank die onsterfelijk maakt. Ik hoop dat dit werkstuk leidt tot vriendschap die onsterfelijk is.”

IMG_4870  IMG_4874

Op het moment dat ik aan het nadenken was over een naam voor mijn bedrijf, kwam onze jongste dochter, Doortje, aanlopen met het kaartje en drankje wat ik van Paula had gehad (dit lag niet voor het pakken). Dat was een bijzonder moment en de naam Ambrozijn bleef bij mij hangen. Ook kreeg ik er allerlei ideeën bij. Ik dacht daar “moet” en wil ik iets mee. Ik geloof in tekens waardoor ik actie ben gaan nemen. Paula heeft een dochter en ik ben achter haar gegevens aangegaan. Ik wilde graag haar toestemming om de naam Ambrozijn te kunnen gaan gebruiken. Toen ik haar gegevens kreeg en haar, een dag later, sprak zei ze; “ ik denk dat je het moet doen Edith want weet je wat voor een dag het was toen je mijn gegevens kreeg? Het was gisteren de dag dat mijn moeder vijf jaar geleden overleed.” Ik kreeg er kippenvel van en wist dat het klopte, ook omdat Paula en ik afgesproken hadden dat ze me een teken zou geven. Ik vind het bijzonder mooi als ik de naam Ambrozijn weer mag gebruiken omdat het dan werkelijk onsterfelijk wordt. Ik zal er mijn eigen energie aan geven. Ik vind het een fijne en mooie gedachte om haar stukje weer verder voort te zetten, op mijn manier. Ik zal werken vanuit mijn hart net als Paula deed. Vandaar ook het hart als logo in de 7 chackra kleuren, een hart in balans. Het hart heb ik getekend vanuit mijn hartengevoel, het hart waar ik naar heb leren luisteren.

Logo

 

 

Graag wil Ambrozijn iets voor je betekenen.

 

  Believe

in

Yourself