Inhuren Workshops

 

Ambrozijn geeft de eerder genoemde workshops, indien gewenst, ook op locatie.

U kunt de workshops aanvragen voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bedrijven, instellingen en scholen.

Dit kan incidenteel of structureel zijn.

Zo heeft Ambrozijn bijvoorbeeld, op een studie middag voor personeel van de peuterspeelzalen, workshops aangeboden. Hiermee kreeg personeel tips en handvaten om mee te nemen in de praktijk.

Ook biedt Ambrozijn wekelijks op verschillende kinderdagverblijven bijvoorbeeld peuterdans, kinderyoga en creatieve-teken workshops aan.

De kosten om Ambrozijn in te huren voor het geven van een workshop op locatie zijn € 40,= per uur inclusief materialen en voor bereiding en excl. BTW en benzinekosten indien van toepassing.

Tenslotte is het mogelijk om voor een kinderfeestje of gewoon om iets leuks te ondernemen met vrienden/familie, een creatieve workshop aan te vragen. Indien gewenst komt Ambrozijn bij u thuis, maar het kan ook in de natuur bij Ambrozijn plaatvinden. Het minimale aantal personen dat gewenst is, zijn 5 personen en het maximale aantal is tussen de 8 en 10 personen. De kosten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje zijn €10,= per kind, incl. materialen en iets te drinken en lekkers, excl. BTW. Er zijn verschillende mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden.

 

IMG_7942  IMG_0417  IMG_7999  IMG_8293

IMG_7742  IMG_0372  IMG_5054  IMG_9455