Partners

Ik geloof in samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat door samenwerking en verbinding, je elkaar aanvult, elkaar versterkt, elkaar kunt helpen en er dan mooie dingen kunnen ontstaan.

Een samenwerkingsverband tussen professionals op het gebied van training, coaching en creatieve ontwikkeling ten behoeve van het welzijn van de mens, lijkt me geweldig. Samen zijn we immers sterk!!!

Ik zou dan ook graag met andere zelfstandige ondernemers uit de buurt zo’n samenwerkingsverband op willen zetten. Het lijkt me fijn om onderling te brainstormen en verdieping te zoeken over alles wat te maken heeft met het welzijn van de mens. Elkaar scherp te houden en samen te bespreken waar je tegen aan loopt, etc.

Ik zou het echt super vinden als er ondernemers zijn die interesse hebben, contact met mij zouden opnemen. Ik wacht vol enthousiasme af! Wie weet wat voor moois er kan gaan ontstaan. Zijn er vragen schroom niet, ik ben altijd bereid deze te beantwoorden.

Bekijk ook

 

  • Kombino Care opvang in Hoogerheide www.kombinocare.nl
  • Marco Polo, basisschool in Bergen op Zoom
  • Margot Janssen van de Toverboom in Bilthoven. Mandaladocente en tekentherapeute.
    Tevens is zij schrijfster van Beestenfeest, de knuffelkaartjes en weerberichtjes en het Jaardagboekje. www.detoverboom.nl
  • Anne-Marie Timmermans van Alles Beweegt, danstherapeute en geeft dans en bewegingslessen.
  • Kim Meininger van DANSinspiratie.
  • Liane en Don van Kesadaran. www.kesadaran.nl 

 

Niets is onmogelijk als je het samen doet!

 IMG_8047